На Чернігівщині громада створила культурну платформу

У селі Покровське Менської громади ініціативна група реалізувала за підтримки Програми DOBRE ідею зі створення «Культурно-інформаційної платформи «КульБАБА».

Унікальним став воркшоп, створений для жінок літнього віку, який надихнув учасниць біографіями відомих історичних постатей та створенням виробів своїми руками, їх затребуваністю.

Про це повідомляє Менська міська рада.

«Виникла ідея з потреби об’єднання людей різного віку — створити простір, щоб люди мали змогу спілкуватися, активізувалися та брати участь у житті громади, створювати спільні ідеї разом», — пояснює Альона Труба,староста Покровського старостинського округу.

Як кажуть учасники проекту, вдалося реалізувати все заплановане: облаштована альтанка, проведені майстер-класи, тренінг та заходи для згуртування мешканців села. А головне — люди побачили, що таке проект, що таке проектна діяльність, як люди можуть брати участь у ньому. Адже ця ідея була втілена для людей та їхньої активізації.

Зазначається, Програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.