На Миколаївщині селяни другий місяць живуть під обстрілами

У селі Лимани, що поблизу Миколаєва, люди другий місяць живуть під обстрілами російських військ. До села прилітають снаряди з боку Херсона. Ті, хто залишився у селі, змушені ночувати у підвалах.

Про це ідеться в сюжеті Суспільного

За словами Наталії Панашій, старости села, у будівлю сільської ради снаряд влучив серед ночі. За кілька годин до того двох охоронців сільська староста відпустила ночувати додому.

Як розповіла староста села, приміщення сільради більше не придатне для роботи. Зруйнований кабінет старости, архів, приміщення із обладнанням для інтернету на все село тощо.

«Щодня прильоти, щодня розвалені, зруйновані будинки. Залишається дуже мало народу в селі, але намагаємось всі гуртом тримати оборону. Тому що ми — Україна. Лимани, Галицинівська громада — це Україна», — сказала Наталія Панашій.

Раніше Zemliak.com писав, як невелике село Ягідне, що на Чернігівщині, що майже місяць було окуповане росіянами, місцеві жителі називають «Чернігівська Буча». Тут загарбники так само розстрілювали беззбройних мирних мешканців та знищували їхні будинки.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.