У селі Суходоли виявили заморену голодом худобу

У селі Суходоли Володимирського району чоловік заморив голодом худобу. Власник тварин зараз перебуває на фронті, тому доглядати за господарством доручив родичу. Повідомляється, що чоловік забував про худобу. Тож корови були самі по собі: ночували на пасовиську чи на подвір’ї просто неба.

Про це повідомляє Volyninfa. 

Трупи тварин так би й лежали в хліва та на подвір’ї, якби сморід не почав турбувати місцевих мешканців. Ті викликали відповідні служби. Проти чоловіка відкрили кримінальне провадження за жорстоке поводження з тваринами.

«У зв’язку з тим, що людина зловживала алкоголем, то ставилася до тієї худоби, скажемо так, не дуже добре. Неодноразово були скарги від мешканців прилеглих вулиць про те, що корови дуже ревуть, що після паші їх вчасно не заганяють. Телята ходили без прив’язі по городах», — розповідає староста села Суходоли Андрій Самчук.

Люди викликали поліцію. На місце приїхали також представники екоінспекції та ветеринарної служби. На фермі комісія виявила трупи тварин: і у хліві, і на подвір’ї.

Нині проти чоловіка відкрили кримінальне провадження. Він пояснював поліції, що худоба належить брату, а він не має коштів на її утримання.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.