Дивіденди Сімейних молочних ферм склали понад мільйон гривень

Проєкт «Сімейні молочні ферми» — найбільший імпакт-проєкт у сільському господарстві України, завершив виплату дивідендів. Їх отримали 199 інвесторів, які приєдналися до проєкту в першій інвестиційній фазі, яка тривала  в період з 1 червня 2020 року по 31 березня 2021 року. Загальна сума виплат склала 1,16 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба проекту Сімейні молочні ферми.

«Виплата дивідендів стала одним зі способів, яким проєкт зміг продемонструвати свою прибутковість та ефективність. А імпакт-інвестори «Сімейних молочних ферм», крім підтримки сільського господарства, отримали пасивний дохід від участі в проєкті. А ще — купувати крафтові сири та молочну продукцію в онлайн-магазині проєкту», — ідеться у повідомленні.

Станом на березень 2023 року, спільнота інвесторів проєкту «Сімейні молочні ферми» перевищує 500 людей, а мережа сімейних ферм налічує 173 господарства.

Проєкт був створений із метою розвитку сімейних молочних ферм в Україні та підвищення якості молочних продуктів. «Сімейні молочні ферми» привернули увагу інвесторів, які поділяють його цінності в підтримці малих сімейних господарств та бачать в ньому потенціал для розвитку сільського господарства. Адже проєкт залучає інвестиції для вдосконалення технологій та підвищення якості продуктів, що дозволяє розвивати підприємництво в сільській місцевості та підтримувати життя в сільських громадах.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.