На Дніпропетровщині збита ракета впала на сироварню

Уламки однієї з ракет «Калібр», які збили над Дніпропетровщиною 3 вересня, впали на території ферми-сироварні. Там виникла сильна пожежа. 

Внаслідок падіння ракети на фермі пошкоджено частину загонів, всі будівельні матеріали, частково сіно та корма, а також електропостачання. Загальні збитки склали приблизно півмільйона гривень, повідомляє місцеве видання Vgorode. 

«На території ферми-сироварні «Зелений Гай», що неподалік Дніпра, впали уламки російської ракети «Калібр». За словами власниці підприємства Євгенії Мовчанової, ракета «скакала» по території і наробила багато шкоди, але не розірвалася», — ідеться у повідомленні.

Завдяки співробітникам, пожежникам та сусідам вийшло приборкати пожежу та зібрати разом всіх тварин. 

Наразі власники приводять до тями всіх тварин, відновлюють загони і попри все планують почати будівництво ферми, бо це потрібно для того, щоб зберегти життя тваринам взимку. 

Волонтери запрошують допомогти постраждалим: 

  • сіном
  • буд.матеріалом ( дошка, брус, металопрофіль, саморізи)
  • зернові ячмінь/овес/ пшениця/кукурудза
  • медикаментами: заспокійливі для тварин, седазин ( кселозин) 1л, кальфасет 2л, но-шпа в ампулах, кофеїн 10пач, вата, катазал 10фл, фенбендазол 10пач, гельмісан 15шт, кальфастонік 10пач, левомеколь, дексаметазон

Або фінансово:

Монобанка:

5375411202096579

PayPal: janednepr@gmail.com

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.