Сімейні молочні ферми серед кращих сімейних бізнесів

На початку грудня 2021 року родина засновника проекту «Сімейні молочні ферми» отримала нагороду Family Business Awards Ukraine 2021 — «Найкращий сімейний бізнес року» в номінації «Малий бізнес».  

Про це ідеться у прес-релізі проекту.

Ця нагорода вручається щорічно з 2019 року в трьох категоріях: «Малий бізнес», «Середній бізнес» і «Великий бізнес» (за розміром власного капіталу). 

«Місія конкурсу розвивати культуру й цінності сімейного бізнесу та популяризувати досягнення українських сімейних компаній», — ідеться у прес-релізі. 

Крім компанії «Укрмілкінвест» у конкурсі брали участь і боролися за звання кращого сімейного бізнесу року 27 компаній.

Михайло Данилович Корилкевич є засновником та ідеологом проекту «Сімейні молочні ферми». Проект стартував у 2017 році на Рівненщині за підтримки компанії Укрмілкінвест. Він направлений на розвиток сімейних бізнесів в Україні. Основна ціль проекту СМФ — створити 5 000 ефективних сімейних молочних ферм. Однією із вимог участі в ньому є дружні відносини всередині родини. 

Станом на початок грудня 2021 року мережа проекту «Сімейні молочні ферми» налічує 123 сімейних господарства, які знаходяться в 10 регіонах України.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.