У приміщенні сільради на Волині незаконно працював манікюрний салон

У приміщенні Підгайцівської сільської ради працював манікюрний салон невістки одного чиновника. За оренду приміщення майстриня спочатку платила символічну суму, а згодом користувалася кабінетом і взагалі безкоштовно, пише інформагентство Конкурент.

У приміщенні сільської ради працювала невістка ексчиновника Підгайцівської сільської ради Георгія Штефанеси Наталія Штефанеса. Жінка орендувала кабінет для манікюрного салону. У будівлі, яка нлежить сільській раді, Наталія Штефанеса впродовж кількох років надавала послуги із манікюру та педікюру.

Жінка офіційно орендувала 30 квадратних метрів адміністративного приміщення з 2018 року і сплачувала за це всього 650 гривень на місяць. 

Договір закінчився у листопаді 2020 року, однак після цього манікюрний салон не припинив роботу. Записатися на манікюр у сільраду можна було ще на початку вересня 2021 року.

Наразі діяльність манікюрного салону Наталії Штефанеси у приміщенні Підгайцівської сільської ради припинили. Приміщення площею 30 метрів квадратних віддадуть для потреб одного із комунальних підприємств сільради.

Після корупційного скандалу, нападу на журналістку Людмилу Яворську та відкритого кримінального провадження скандальний чиновник Підгайцівської сільської ради Георгій Штефанеса звільнився із посади. Чоловік демонтував все, що раніше за свої кошти встановив у робочому кабінеті, включаючи розетки та вимикачі.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.