Сільський ярмарок передав ЗСУ понад 40 тисяч гривень

У селі Пустомити, що на Рівненщині, для підтримки ЗСУ на благодійному ярмарку назбирали понад 40 тисяч гривень.

Про це повідомляє Гощанська селищна рада.

Господарі ярмарку, а це староста Світлана Герасимчук, працівники школи, бібліотеки й закладу культури з особливою увагою підійшли до наповнення програми заходу. А розпочався він із молебню за перемогу, який провів отець Микола.

«Присутні на ярмарку могли придбати унікальні речі ручної роботи, патріотичні сувеніри в стилі хенд-мейд, картини авторства художниць Меланії Довгалець, Ольги Мосійчук, вироби гуртка декоративно-прикладного мистецтва, який працює на базі благодійної організації «Наша оселя» під керівництвом пані Світлани, дитячі вишиванки», — ідеться у повідомленні.

Великий асортимент смаколиків, кондитерських виробів та напоїв, кількість меду особливо привертали увагу відвідувачів. А основою стравою ярмарку був куліш, який приготували вчителі Василь Ярощук, Петро Пилипей і Володимир Стасюк.

Музичним доповненням ярмарку стали виступи аматорських колективів і дитячих танцювальних колективів із Пустомит, Вовкошева, Малинівки, Тучина, Гощі, Річиці, Малятина, Матіївки, Садового, а також вокальні виступи у виконанні Валентини Сенюх, сім’ї Жолобчуків.

Поціновувачі малюнків на тілі мали можливість зробити тату хною.

Вагомий вклад в організацію та проведення ярмарку зробили сім’ї Миколи і Валентини Хролець, Володимира та Наталії Жолобчуків, представники церкви ХВЄ.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.