Корюківська громада спрямувала півтора мільйони гривень на ТРО

Корюківська громада виділила на зимову форму військовослужбовцям батальйону територіальної оборони Корюківського району 1,5 мільйона гривень.

Про це повідомляє Корюківська міська рада.

«Кошти передано обласному бюджету, через який централізовано здійснюється закупівля. Виготовленням формового одягу займаються підприємства легкої промисловості міста Чернігів»,  — повідомили в міській раді. 

Раніше на весні близько 2 мільйонів гривень коштів платників податків Корюківки спрямовано на виконання місцевої програми територіальної оборони. За ці кошти було придбано бронеплити та каски для цього ж батальйону.

Загалом на потреби оборони витрачено з міського бюджету понад 8 мільйонів гривень — крім зазначених цілей кошти спрямовувались на закупівлю пального для поліції та екстрених служб, забезпечення мобілізації, зокрема транспортні послуги, найм спеціалізованої техніки для будівництва укріплень тощо.

Крім того, міське комунальне підприємство «Корюківкаліс» на постійній основі забезпечує потреби оборони у деревині для будівництва укріплень та їх опалення.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.