Комунальні молокозаводи Сумщини отримають з бюджету до 3 млн грн

На Сумщині планують частково компенсувати вартість об’єкта з переробки молока на створення приміщення, придбання технологічного обладнання, меблів та інвентарю у вітчизняних виробників та/або їх дилерів для власного користування, у розмірі 80 % проєктної вартості об’єкта з переробки молока без урахування сум податку на додану вартість, але не більше 3 млн гривень.

Про це повідомили у Департаменті агропромислового розвитку Сумської ОДА.

«Часткова компенсація надається через субвенцію сільським, селищним, міським радам. У 2024 році на реалізацію вищезазначеного напряму Програми в обласному бюджеті передбачено кошти в сумі 2,9 млн гривень», — повідомили в ОДА. 

Суб’єкти господарювання до 1 серпня матимуть можливість подати до комісії з питань виконання заходів зазначеної Програми через Департамент агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації заявки та необхідні документи.

Приймання заявок та документів для отримання фінансової підтримки розпочнеться після прийняття комісією з питань виконання заходів Програми відповідного рішення та оприлюднення на сайтах Сумської обласної державної адміністрації, Сумської обласної ради, Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації форми заявок та оголошення про початок приймання заявок, документів.

 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.