Уманський тепличний комбінат передав 150 тонн овочів на благодійність

У перші дні, коли відновили роботу Уманського тепличного комбінату, на складі було близько 150 тонн продукції. Невагаючись, овочі були передані усім, кому вони були необхідні: військовим, теробороні, лікарні, людям у бомбосховищах. Тобто уся перша продукція пішла на допомогу.

Про це ідеться на сайті УманьNews.

«Спочатку продукцію тепличного комбінату почали брати для ринку «Шувар» на Львівщині. Але це були вже не фури по 20 тонн, як ми раніше працювали, а бусики забирали невеликий обсяг продукції», — кажуть на підприємстві. 

Згодом магазини почали локальну доставку — не на один великий склад, а по містах. Також і люди в Умані мали змогу брати. Наразі вже налагодили нові логістичні процеси і частина продукції йде на допомогу.

Раніше Zemliak.com повідомляв, що вибухова хвиля пошкодила близько 30% скла теплиць — десь верх, але більше бічне скло теплиць. І, коли за кілька днів вже почали викликати людей на роботу, то одночасно прийшли і склярі, і тепличниці, тому що рослина не може бути без догляду — потрібно підв’язувати, поливати, без скла був й інший температурний режим. 

Читайте  також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.