Фермерам розкажуть про те, як забезпечити коровам комфорт та якісні умови утримання — анонс вебінару

У неділю 11 червня експерти проєкту «Сімейні молочні ферми» та  «Подільського державного університету» проведуть практичний вебінар «Комфорт утримання корів та його вплив на молочну продуктивність».

Початок о 14:00.

Зареєструватися можна за цим посиланням.

Організатори вебінару запевняють, що на тематичному онлайн-заході розкажуть про комплексні рішення щодо забезпечення максимально комфортних умов утримання корів на фермі.

Питання, які будуть розглядатися:

  • Для чого фермерам знати про біологічні особливості корів?
  • Що таке комфорт корів? Як впливають комфортні умови утримання на продуктивність та здоров’я корів?
  • Які оптимальні параметри мікроклімату для корів?
  • Що запроєктуєш – те отримаєш, або важливість правильного вибору проєктних рішень на підставі знань про вимоги до комфорту корів
  • Чи доступно власнику невеликої ферми досягти оптимальних показників мікроклімату у тваринницьких приміщеннях?
  • Візуалізація будівельних і технічних рішень у комфорт корів. Окупність інвестицій у комфорт корів. Будівельні рішення (від фундаменту до даху). Вибір обладнання та його правильна експлуатація. Охорона природи. Створення умов для праці обслуговуючого персоналу.

Цей захід проводиться за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія), www.qftp.org, а також спільно з ЗВО «Подільський державний університет».

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.