Земельна агенція Volodar уклала перші угоди з купівлі-продажу землі

Від самого початку своєї роботи перша в Україні земельна агенція Volodar допомогла укласти дві земельні угоди, пише Latifundist.com.

Про це розповів співзасновник земельної агенції Volodar Володимир Нагорний.

«Було придбано дві земельні ділянки: 1,97 га вартістю 43,52 тис. грн і 1,24 га вартістю 13 тис. грн. Угоди були укладені 16 липня 2021 року, а оформлення всіх документів зайняло всього 4 години», — розповів Володимир Нагорний.

Земельні ділянки були придбані в Рівненській області. Покупець землі, тобто інвестор, —  IT-фахівець Віктор, який проживає в Києві. Для інвестора середня ціна за 1 га склала 21,8 тис. грн або близько $ 800/га.

«Покупець залишився задоволений угодою. Про це свідчить те, що він має намір продовжити покупку землі, і в планах до 2024 року — придбати до 100 га сільськогосподарських угідь. Наш покупець вперше придбав землю і не планує займатися сільським господарством. Надалі він має намір передати земельні ділянки в оренду агропідприємству», — резюмував Володимир Нагорний.

За словами Володимира Нагорного, витрати інвестора за договорами на купівлю двох земельних ділянок склали трохи більше 12 тис. грн.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.