Для аграріїв проведуть вебінар щодо роботи Фонду часткового гарантування кредитів

З метою підвищення обізнаності про нові можливості із залучення кредитного фінансування, проводиться інформаційно-просвітницька кампанія серед представників місцевих бізнесових і фінансових кіл і малих фермерів. 

Освітні заходи в межах інформаційно-просвітницької кампанії для малих агровиробників відбудуть впродовж лютого — квітня цього року.

Таблиця з графіком заходів та формою заходу додається за посиланням, повідомляється на головному сайті Фонду часткового гарантування кредитів.

В якості доповідачів запрошені представники місцевих ОВА, Фонду, IFC, ТОВ «Агріаналітика» а також фермерських асоціацій і представники банків-партнерів.

Кампанію здійснює Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Європейської комісії, Міжнародної фінансової корпорації (IFC, Група Світового банку) спільно з виконуючим партнером ТОВ «Агріаналітика» у всіх регіонах України.

Також ознайомитись з метою та програмою самого Фонду можна у матеріалі Zemliak.com Кредити для малих і середніх фермерів: чим допоможе Фонд часткового гарантування?

 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.