Унікальний проєкт АгроЕкспедиція знову відправляється в українські поля та села

Команда Kurkul.com після 3-річної перерви з 15 травня 2023 року вирушає в АгроЕкспедицію Посівна 2023. 

Про це повідомляється на головному сайті команди Kurkul.com.  

Проєкт розпочинається за підтримки компаній BASF та міжнародного банку Credit Agricole Bank.

«Ми повсякчас виїздимо в поля, поглиблюємо знання наших співробітників в рамках Агрошколи, підтримуємо профільні конференції. Ми раді, що всупереч усім складнощам, ми відновили нашу традиційну з Latifundist Media АгроЕкспедицію», — прокоментувала Наталія Порвіна, директорка департаменту підтримки агробізнесу банку Credit Agricole.

Цьогоріч Кроп-тур розпочинається дещо пізніше, ніж зазвичай. На заваді стала нестабільна погода, дощі та підтоплення значних територій у Волинській, Рівненській та Черкаській областях через які посівна на полях фермерів затримується. 

Через повномасштабне вторгнення аграріям довелось кардинально змінити підходи до ведення бізнесу та агротехнологій. Тож команда Kurkul.com покаже, як в умовах війни вдається виживати сільгоспвиробникам, як налагоджують робочі процеси, як довелось корегувати сівозміну та змінювати систему захисту рослин в умовах економічної нестабільності. 

Цього сезону команда планує відвідати аграріїв Вінниччини, Київщини, Полтавщини, Дніпровщини, Черкащини, Харківщини, Сумщини, Чернігівщини, Житомирщини, Одещини, Миколаївщини та Кіровоградщини.

Щоб запросити Kurkul.com до свого господарства, можна написати на пошту — syrota@latifundistmedia.com. 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.