Експерти розкажуть про переваги і ризики законопроекту 5600 для громад

Всеукраїнська асоціація громад та Всеукраїнський Конгрес Фермерів запрошує на онлайн-зустріч для сільгоспвиробників та керівництва громад з розробниками «законопроекту 5600». 

Про це повідомляє Всеукраїнський Конгрес Фермерів.

Під час проведення вебінару будуть розглянуті питання та надані роз’яснення основних положень Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» від 30.11.2021 № 1914-ХІ, або більше відомого серед українців як «5600».

«Захід відбудеться 11 лютого 2022 року о 14:00. Переглянути трансляцію можна буде на YouTube-каналі ПроLAND за посиланням», — ідеться у повідомленні.

Серед спікерів будуть:

Мар’ян Заблоцький, Голова підкомітету з питань місцевих податків і зборів Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики;

Олена Київець, д-р.ю.н., проф. член робочої групи з напрацювання положень щодо мінімальних податкових зобов’язань.

Володимир Ясинський, помічник народного депутата, екс-заступник керівника Секретаріату Комітету з питань податкової та митної політики.

Раніше Zemliak. com повідомляв, що ВРУ у 2021 році підтримала законопроект 5600 про внесення змін до Податкового кодексу. Це означає, що в Україні введене мінімальне податкове зобов’язання (МПЗ) в рік з 1 га с/г землі, що у власності чи користуванні.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.