Громада Херсонщини отримала сучасний автомобіль швидкої допомоги

Віддалена від обласного центру Присиваська сільська територіальна громада отримала новий сучасний автомобіль швидкої допомоги.

Про це повідомляється на сайті громади.

«Автомобіль швидкої допомоги на базі «Фольксваген Крафтер» обладнаний дефібрилятор­кардіомонітором з ритмом та записувачем показників пацієнта, електрокардіографом з функцією дистанційної передачі ЕКГ, кисневими балонами, монітором тиску крові, устаткуванням для ін'єкцій, пристроями для перенесення пацієнтів та засобами траспортної імобілізації: різними видами шин і вакуумним матрацом», — йдеться в повідомленні. 

Таке спорядження та сучасне авто дасть змогу медикам швидше і якісніше надавати екстрену допомогу, швидше доїхати до віддалених сіл.

На сьогодні в цьому закладі працює 10 осіб, з них 3 фельдшери, 1 медична сестра та 2 молодші медсестри. За час роботи пункту було надано невідкладну допомогу та здійснено виїзди понад 8 тисяч разів.

 Місцеве населення задоволене рівнем обслуговування та оперативністю медиків, зважаючи на віддаленість місцевості від обласного центру.

Фото з відкритих джерел.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.