Стало відомо, де проведуть Сорочинський ярмарок у 2023 році

Вперше Сорочинський ярмарок відбудеться у Львові. Зміна локації пов’язана із заходами безпеки — село Великі Сорочинці у випадку повітряної тривоги немає укриттів.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Національного Сорочинського ярмарку в Фейсбук.

«З 24 по 27 серпня 2023 року у Львові відбудеться презентація Національного Сорочинського ярмарку, присвячена Дню Незалежності України «Схід і Захід разом!». Ярмарок відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Коперника, 17, Палац мистецтв. Години роботи: 10-ї по 19-ту годину», — ідеться у повідомленні. 

Організатор ярмарку ТОВ «Сорочинський ярмарок», керівник проекту Світлана Свищева. Захід відбудеться за підтримки Львівської ОВА та Департаменту культури і туризму Полтавської ОВА.

Рішення про проведення ярмарку у Львові публічного оголосили ще у травні цього року. Організатори хотіли провести захід, але потрібно було не наражати на небезпеку учасників і відвідувачів. Оскільки перебування великої кількості відвідувачів на відкритій місцевості у 16, 2 га — є ризикованим, де відсутні належним чином облаштовані укриття. Тому традиційний ярмарок Полтавщини вирішили провести у Львові.

Нагадуємо, ярмарок востаннє проводили у Великих Сорочинцях у серпні 2021 року.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.