Для британських дачників-пенсіонерів випустили тематичні презервативи

У Великій Британії випустили презервативи для пенсіонерів-дачників. Упаковки замаскували під пакети з насінням та виставили на вітрини у центрах садівництва.

Про це повідомляє видання Designtaxi.com.

«Для безпечнішого інтимного життя серед людей похилого віку, некомерційна організація Relate та рекламний гігант Ogilvy UK випустили презервативи в тематичних упаковках з-під насіння», — ідеться у повідомленні.

Як пише видання, люди похилого віку все ще користуються цим, що чудово і модно. Не настільки чудовий той факт, що люди старше 65 років рідше користуються захистом, що призводить до зростання ІПСШ у цій віковій групі. 

Згідно з результатами, опублікованими благодійною організацією, садівництво є одним із улюблених видів діяльності людей старше 65 років у Британії. Але очолює ряди їхніх найулюбленіших розваг секс. Між цими двома вони проводять час із членами їхньої сім’ї (у бабусі чітко визначені пріоритети).

Використовуючи два найкращі хобі старійшин, Relate і Ogilvy замаскували презервативи під пакети з насінням і показали їх у Finchley Nurseries, сімейному садовому центрі, в рамках кампанії під назвою «Почекай це» «Піднесення садівництва» .

Читайте також:

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.