Шепетівська громада придбала авто для захисників України

Дня­ми Ше­пе­тівсь­ка гро­ма­да, що на Хмельниччині, зіб­ра­ла кош­ти на три ав­то­мо­бі­лі для українських військових. До збору доєдналися депутати міської ради та керівники комунальних підприємств громади.

Про це повідомляє Віталій Бузинь, міський голова на власній фейсбук-сторінці.

«Ша­нов­ні ше­пе­тів­ча­ни, дя­кую вам за кож­ну грив­ню пе­ре­да­ну для ку­пів­лі най­не­об­хідні­шо­го для на­ших ЗСУ. Це най­мен­ше що ми за­раз мо­же­мо зро­би­ти. Але із та­ко­го «най­мен­шо­го» з кож­ної гро­ма­ди ут­во­рю­єть­ся ве­ли­чез­на нез­ламність на­шої Ук­ра­їни!» — по­дя­ку­вав Віталій Бузиль, місь­кий го­ло­ва Ше­пе­тів­ки.

Раніше громаді вже вда­ло­ся прид­ба­ти та від­пра­ви­ти на пе­ре­до­ву два ав­то, які вже пра­цю­ють на ко­ристь вій­сько­вих Ук­ра­їни те­пер ав­то­парк по­пов­нить­ся ще трьома.

Також до придбання автомобілів для військових доєдналась Веренчанська сільська громада, що на Буковині. Місцеві жителі власними силами збирали кошти та придбали позашляховики для Збройних Сил України. Також у селах зібрали 4 тис євро, за які закупили засоби захисту та продукти для військових.

Фото з відкритих джерел.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.