На Херсонщині селищна громада придбала грейдер

У Ювілейній сільській територіальній громаді, що на Херсонщині, за рахунок місцевого бюджету придбали сучасну потужну техніку, яка допоможе місцевому комунальному підприємству виконувати великий обсяг робіт з благоустрою та утримання населених пунктів — грейдерування доріг, розчищення шляхів від снігу.

Про це ідеться на головному сайті Ювілейної громади.

У зв'язку з проблемою грунтових доріг у громаді були виділені кошти з місцевого бюджету для придбання автогрейдера у СКП «Новомаячківський».

«Є велика потреба у використанні грейдера для виконання ремонтів ґрунтових доріг в населених пунктах всієї громади та для прибирання снігу взимку . Це нова сучасна та потужна техніка , яка стане надійним помічником в роботі комунального підприємства», — ідеться у повідомленні.

 В історії існування комунального господарства громади така потужна техніка з'явилася вперше. Зазначається, населені пункти громади гостро потребують вирівнювання грунтових доріг, а взимку очищення їх від снігу. Нова техніка справлятиметься й з іншими задачами, котрі виникають у громаді. 

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.