На Хмельниччині громада отримала комунальний транспорт

Віньковецька селищна рада, що на Хмельниччині, придбала самоскид МАЗ-6501с5 за 1,967 млн грн та автогрейдер SDLG G9165 DHNSCNM за 3,117 млн грн.

Про це повідомляє Depo Хмельницький.

«Спецтранспорт було придбано за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», — ідеться у повідомленні. 

Актуальність отриманого автомобіля полягає у таких, вкрай необхідних, роботах як  ремонт та будівництво доріг, вивіз сміття і снігу та вирішення ряду інших  проблем житлово-комунальної інфраструктури громади.

Раніше, Zemliak.com повідомляв, що на території селища Віньківці будуються очисні споруди. Вартість проекту складала трохи більше 11 млн грн. Нразі будівництво активно триває та має завершитися до кінця 2021 року. 

Станом на сьогодні прокладено напірний каналізаційний та змивний  трубопроводи, змонтовано каналізаційно-насосну станцію, регенератори мулу, пісколови, електричні ящики, підведені повітродуви до генератора, на стадії підключення розподільча камера. Здійснюються роботи з прокладання кабелів електропостачання, обв'язки та прокладання трубопроводів до обладнання, улаштування благоустрою території.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.