Вчителька з Одещини виграла спортінвентар для сільської школи від фонду Кличка

Вчителька фізичної культури Іванівського НВК ЗЗСО І-ІІ ступенів-гімназії - ЗДО Красносільської ОТГ Одеського району Інна Труфкакі посіла призове місце в конкурсі  «Моя історія успіху» від Фонду Віталія Кличка та отримала для свого навчального закладу спортінвентар.

Про це зазначено у пресрелізі Фонду Віталія Кличка.

У «посилці успіху», яку отримала переможниця, — спортивний інвентар, який включає в себе набори для настільного тенісу, бадмінтону, фрізбі, волейбольних, баскетбольних та футбольних м’ячів, а також особливий подарунок для вчителя фізичного виховання.

Основне завдання конкурсу — розповісти свою історію успіху. Тож сільська вчителька з Одещини разом зі своєю історією успіху стала однією з 153 учасників зі всієї України.

Протягом серпня 2021 року комісія конкурсу «Моя історія успіху» слідкувала за своїми учасниками. По завершенню 31 серпня 2021 року було створено Shortlist з 10 історій, які зібрали найбільше вподобань. 

Серед цих постів конкурсна комісія, в яку входили представники Klitschko Foundation та Decathlon Ukraine, обрала трійку переможців, серед яких опинилася Інна Труфкакі.

«Ми командою читали кожен пост, дивились кожне відео. Насправді ми не очікували такої кількості крутих історій, які читаєш і мурашки йдуть по шкірі. Не чекали, побачити такі класні відео — з анімаціями, незвичними переходами. Деякі учасники навіть реп читали! Насправді ми вже вкотре переконались, що кожен вчитель фізичного виховання по-своєму особливий! Думаю, що наш конкурс допоміг і іншим дізнатися більше про своїх вчителів. Сподіваємось, нам вдалось досягнути нашої мети — підвищити авторитет вчителів фізичного виховання і показати їхню унікальність!», — каже менеджер проекту «Посилка успіху» Дмитро Крижанівський.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.