Громади можуть отримати до 10 тисяч євро на впровадження зеленої енергетики

Громади та громадські організації мають можливість отримати гранти у розмірі до 10 тисяч євро для реалізації проектів у сфері енергоефективних рішень.

Про це інформує «Екоклуб».

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати особи, які займаються розробкою рішень та організацією заходів у галузі «зеленої» енергетики, просуванням та впровадженням відновлювальних джерел енергії, боротьбою з кліматичними змінами та зміцненням співпраці між органами місцевого самоврядування та громадськістю.

«Гранти надаються представникам органів місцевого самоврядування, неприбуткових громадських організацій та консорціумів, які візьмуть участь у новому конкурсі, оголошеному «Екоклубом» та «Екодією»,  — повідомили організатори.

Учасники проєкту матимуть можливість не лише отримати фінансування для реалізації ініціатив з «зеленої» енергетики, але й підвищити свою експертизу в цій галузі та отримати менторську підтримку від представників ГО «Екоклуб».

Реєстрація для участі у конкурсі триватиме до 15 травня 2024 року. Громадські організації повинні додати до своїх заявок копії статуту та довідки про неприбутковість. Заявки разом з необхідними документами слід надсилати на електронну адресу office@ecoclubrivne.org із позначкою «Грантовий конкурс» у темі листа.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.