В Україні створили платформу для відновлення громад

Для відновлення повноцінного фукціонування, українські громади отримали онлайн-платформу «Моя громада». На платформі зокрема, розміщені посилання на сторінки установ і міжнародних програм, які пропонують ті чи інші гранти на реалізацію проєктів.

Про це повідомляє пресслужба МХП-Громаді.

Наразі платформа перебуває на етапі тестування й збирає всі відгуки, щоб покращити й оптимізувати роботу.

«На сайті представлені покрокові чек-листи взаємодії місцевої влади, ГО/БФ та бізнесу. Наприклад, відповіді на питання, з чого почати відновлення/розвиток своєї громади, можна знайти в однойменному розділі «Моя громада». Де експерти радять спочатку дізнатися, чи знаєте ви свою громаду (її цінності, можливості, ресурси і найголовніше  — запити) та пояснюють, як це найефективніше зробити. Або з чого розпочати взаємодію бізнесу й громадського сектору чи які можливості отримає кожна зі сторін».  — повідомили автори проекту. 

Наразі платформа перебуває на стадії тестування. Тож автори проєкту просять громади, малий бізнес та активістів долучитися до її тестування, дати зворотний зв’язок та запропонувати власні варіанти поліпшення сайту. Пропозиції можна надсилати на електронні адреси авторів, вказані на сайті з темою листа [Моя громада: пропозиції/фідбек]. 

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.