На Запоріжжі село Малі Щербаки вщент зруйноване росіянами

Село Малі Щербаки, яке знаходиться на лінії розмежування, повністю зруйновано. Починаючи з 3 березня рашисти щодня гатили по населеному пункту. В селищі жодного вцілілого будинку. Багато домівок згоріло. Зруйновано магазин, клуб, медпункт, пошту.

Всі мешканці рятуючи свої життя, виїхали. 

Про це повідомляє Telegram-канал Запоріжжя.ІНФО.

«Згоріла та побита вся техніка фермерських господарств «ЛІАНА» та «ЗЛАГОДА» і також фермерів одноосібників. Мешканці села всі евакуювались, але хочуть повернутися додому після перемоги. Ми хочемо, щоб нас включили в програму на відбудову села. Щоб людям було куди повернутись», — кажуть місцеві жителі.

Жителі села Малі Щербаки дуже сподіваються, що їх почують та допоможуть у відбудові села, бо найріднішого як рідна домівка немає.

Нажаль, це не єдине село, що потрапило під обстріл росіян. На в’їзді до селища Шевченко, неподалік занедбаних і зруйнованих колгоспних споруд, величезна вирва від влучання ракети, діаметр її не менше ніж 7-8 м і до 5 м глибини. Дно всіяне проплавленими металевими уламками, а земля продовжує специфічно смердіти згорілими вибуховими речовинами.

Рашисти обрали його для ударів своїм важким озброєнням. І завдали важких ракетних ударів по цивільних будинках, дитячому садкові і школі, об’єктах абсолютно не військових.

Читайте також: 

Окупанти накрили ракетами селище Нововоронцовка

Внаслідок обстрілу ракети росіян розгромили ферму на Миколаївщині

Під обстріл окупантів потрапила Зеленодольська громада

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.