Андріяшівська сільрада профінансувала поточний ремонт будівлі для навчальних зборів ТРО

Андріяшівська сільська рада Роменського району, що на Сумщині, здійснила фінансування поточного ремонту будівлі в/ч, що дислокується в райцентрі, на суму 180 тисяч гривень.

Про це в екслюзивному коментарі Zemliak.com повідомила Інна Дибчинська, Андріяшівська сільська голова.

Також, за повідомленням посадовиці, з метою забезпечення перевезення військовозобов'язаних для проходження навчальних зборів, були затверджені кошти з бюджету у сумі 3 тис грн.

«Відповідно до листів-звернень військової частини, що розташована в райцентрі, та відповідно рішення сільської ради для забезпечення діяльності територіальної оборони з метою забезпечення проведення поточного ремонту будівлі в/ч затверджено кошти в сумі 180 тис. грн», — зазначила Інна Дибчинська.

Читайте також: Громади в окупації очима людей: Сумщина

Зазначається, заходи та роботи з територіальної оборони (ТРО) та мобілізаційної підготовки місцевого значення можуть фінансуватись з усіх місцевих бюджетів.

Фінансування та матеріально-технічне забезпечення національного спротиву здійснюються за рахунок і в межах коштів Держбюджету України, місцевих бюджетів та інших не заборонених законодавством України джерел.

(с) Таня Кунденко, Катя Капустіна, Zemliak.com2022.

Читайте також: 

Сільська громада на Сумщині планує організувати підготовку бійців територіальної оборони

На Сумщині селищна громада спрямувала 400 тисяч гривень на територіальну оборону

Місцеве самоврядування потребує перезавантаження — Безгін

 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.