Центр розвитку фермерства запрацював у 8 областях

У 8 областях України запрацював Центр розвитку фермерства «Врожай Перемоги», ключовими завданням якого є підвищення стійкості та ефективності фермерського бізнесу в умовах часткового руйнування та трансформації аграрного сектору України.

Звернутися за допомогою до Центру може малий та середній фермерський бізнес, що працює у Івано-Франківській, Вінницькій, Тернопільській, Львівській, Рівненській, Хмельницькій, Чернівецькій та Черкаській областях.

Про це повідомили у пресслужбі Центру розвитку фермерства.

Учасники, що мають життєздатні ідеї для проєкту, отримають можливість консультаційного супроводу експертів центру для розроблення власної грантової заявки. Всі деталі можна дізнатися під час реєстрації за посиланням: https://bit.ly/grant-training.

«З одного боку наш Центр готовий надавати швидкі і якісні консультації агровиробникам цих областей, з іншого - зміцнить потенціал дорадників. Центр зможе посилити спроможність фермерів і допоможе адаптуватися до змін у агросекторі, навчить змінювати свої бізнес- моделі, диверсифікуватись та залучати фінансові ресурси для розвитку власного бізнесу», — розповідає Тетяна Лебухорська, голова Буковинської агенції регіонального розвитку.

Також 31 жовтня 2023 року планується проведення вебінару на тему «Фермерство і агротуризм: ідеї для додаткового прибутку». Тож для реєстрації на вебінар треба перейти за посиланням: bit.ly/farmer-webinar.

В першу чергу ЦРФ «Врожай Перемоги» орієнтується на потреби фермерів, інформує їх про інновації у рослинництві та допомагає посилювати спроможність адаптуватися до змін у агросекторі та нових потреб.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.