На Сумщині виплатять дотації за утримання корів

Господарства Сумщини, що знаходяться на територіях, які включені до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, затвердженого Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, отримають дотацію за утримання корів.

Спеціальна дотація надається у розмірі 5 300 гривень на одну корову, але не більше 530 000 гривень для одного отримувача.

Про це стало відомо від Департаменту агропромислового комплексу Сумської області.

«Виплата відшкодування здійснюється суб’єктам господарювання за умови наявності у власності від трьох до двохсот п’ятдесяти голів великої рогатої худоби (корів), ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, на дату подання заявки», — зазначили в департаменті.

Суб’єкти господарювання до 1 вересня подають до Комісії через Департамент агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації визначений перелік документів, який можна знайти за посиланням.

Заявки та документи приймаються за адресою Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації: м. Суми, вул. Першотравнева, буд. 29.

Телефон для довідок: (0542) 77 15 59.       

Адреса електронної пошти: apk@sm.gov.ua 

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.