Школярка із Шотландії заробляє гроші для допомоги українським лікарням

Восьмирічна Розі Моррісон з Ардвоурлі на Норт-Харрісі на Зовнішніх Гебридах вирішила пожертвувати україні всі гроші, виручені від продажу своїх курячих яєць.

Дівчина зазвичай продає яйця за 2 фунти стерлінгів за півдюжини через коробку чесності в кінці під’їзду, але після того, як поширилася інформація, що вона збирає гроші для України, продажі яєць різко зросли.

про це стало відомо з видання Poultryworld. 

За допомогою матері Розі знайшла шотландця, який працює в Україні, допомагаючи транспортувати дітей-сиріт у безпечне місце.

«Цей чоловік також допомагає купувати генератори для лікарень, оскільки деякі з них не мають електроенергії. Наразі ми зібрали понад 450 фунтів стерлінгів, і пожертви почали надходити навіть без купівлі яєць», — каже  Крістіна МакЕвой, мати Розі.

За словами Крістіни, Роузі справді обожнює курей, і загалом у неї близько 50 курей, половина з яких зараз несуть яйця. Вона любить вирощувати їх сама, висиджуючи курчат з яєць в інкубаторах.

Розі вирощує різні породи птахів, а саме род-айлендських червоних, золотистих куріпок брахм, польських бантамів, шовковистих птахів, дзвіночків, маранів і шотландських куріпок.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.