Виконком Глобинської громади шукає корми для комунальних коней

Відділ культури, спорту, сім’ї та молоді виконавчого комітету Глобинської міської ради оголосив на Prozorro тендер на закупівлю кукурудзи та сіна.

Службовці розраховують, що таким чином вдасться за вигідною ціною купити у фермерів корми для 14 коней — ці тварини живуть і працюють при КЗ «Спорт Глобинської громади» як кінно-спортивна секція.

Дивіться також Кінь під ялинку: відомий фермер із Київщини подарував коня одинокому селянину

Про це в ексклюзивному коментарі розповіла Наталія Коломієць, відповідальна особа згаданого вище відділу.

«У нас при відділі культури, спорту, сім’ї та молоді є комунальний заклад, при якому діє секція кінного спорту. Зараз там є 14 коней і закуповуємо корми, які вже ось-ось закінчаться на конефермі. Будемо дуже вдячні, якщо аграрії, які займаються її вирощуванням чи заготівлею сіна, запропонують нам таку продукцію», — сказала спеціалістка виконкому.

Згідно Prozorro, для коней планують закупити 36,6 т кукурудзи за 274,5 тис. грн (у середньому по 7 500 грн за тонну) та 42 т лугового сіна за 138,6 тис. грн.

«Зараз там дітки ходять і вчаться їздити верхи на цих конях. Також раніше містяни і гості  могли кататися на цих конях під час різних заходів», — коротко розповіла про роботу секції Наталія Коломієць.

Закупівлі на Прозорро

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.