Кінь під ялинку: відомий фермер із Київщини подарував коня літньому селянину

Напередодні Нового 2022 року Олег Балагура, відомий фермер та засновник господарства «Агро-Дібрівка» із села Денихівка на Київщині, подарував герою нашого матеріалу Михайлу Музиченку справжню жеребну кобилу. Організували цю благодійну акцію команда агромедіахолдингу Latifundist Media.

Більш детально дізнатися, як це все відбувалося, можна у збережених сторіз на сторінці Zemliak_com в Instagram та невдовзі в нашому репортажі на сайті.

У вівторок 28 грудня на запрошення Олега Вікторовича Балагури 71-річний мешканець села В’язівка з Житомирщини Михайло Музиченко разом із членами команди Latifundist Media завітали на конюшню господарства.

Саме там літній чоловік зміг сам обрати собі нового помічника по господарству замість того, що в нього вкрали восени. Як подарунок Михайло Васильович обрав собі кобилу з кличкою Околиця, яка, до всього, перебуває нині на останньому місяці вагітності.

Історію Михайла Музиченка ми опублікували раніше на Zemliak.com та разом із сайтами-колегами з Latifundist Media оголосили благодійну акцію — збір коштів на нового коня й реманент для пана Михайла. 

Читайте Михайлові 70 років, він живе в селі, поборов алкогольну залежність, але в нього вкрали коня

Буквально за пару годин на наше оголошення відгукнувся Олег Вікторович Балагура і сказав, що подарує нашому герою нового коня зі своєї конеферми.

«Ваша задача — цю тварину любити й берегти. Бо наші коні це дуже відчувають і цінують. Бувало так, якщо щось не сподобається, то й вертались до нас у конюшню!», — дав важливу настанову Олег Балагура новому власнику.

Водночас Михайло Музиченко досі не вірить, що це по-справжньому і просто у захваті від такого подарунка.

«Я прожив довге життя, але ніколи не думав, що таке може бути насправді! До кінця дня молитимуся за здоров’я і життя тих людей, які зробили це все реальним», — зі сльозами на очах каже дядько Михайло.

Команда Latifundist Media надзвичайно вдячна давньому другу компанії Олегу Балагурі за подарунок для простого чоловіка із села та можливістю зробити одну з 10 хороших справ Латифундії.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.