В Україні з'явилися продуктові полички Створено захисниками

На продуктових поличках столиці з'явилися вироби під брендом «Створено захисниками». Першими представлена продукція від двох ветеранських підприємств — FamBerry та «Вогняр».

Про це повідомляє Мінветеранів.

Підприємство FamBerry — найбільший в Україні та Європі виробництво органічної продукції з кизилу, засноване сім'єю полеглого захисника Данила Ольшанського. Батьки Героя продовжують працювати над розвитком власного бізнесу, до чого за життя він також був долучений. 

Виробництво «Вогняр» — український виробник гострих соусів. Ферма Вогняр — це тепличне господарство, що знаходиться у Жашківському районі Черкаської області. Тут вирощується понад 20 сортів гострого перцю.

«Створено захисниками» — це бренд Міністерства у справах ветеранів України, що має на меті зробити товари і продукцію, виготовлені ветеранами-підприємцями впізнаваними та популярними.  І цим сприяє розвитку ветеранського бізнесу.

Наразі Мінветеранів працює над масштабуванням проєкту. Тому запрошує всіх ветеранів-виробників долучитись та подати заявку і перелік документів для отримання права використання бренду Створено захисниками на електронну пошту stvoreno@mva.gov.ua.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.