На Чернігівщині підприємець вирощує органічні огірки

У Городні, що на Чернігівщині, Володимир Дрига у теплиці вирощує 700 кущів огірків. Придбав насіння двох тепличних голландських сортів. Доглядати за теплицею допомагають місцеві. Теплиця невелика — близко 4 соток. Володимир не використовує хімії. Все органічне. Чим і пишається.

Про це пише обласне видання Час Чернігівський.

Володимир почав будівництво теплиці у вересні минулого року. Робив все самотужки. Матеріал для каркасу вже мав. Не зупинився навіть тоді, коли були проблеми з відключенням електроенергії через ворожі обстріли.

«Дуже велике хвилювання було. Світло почали вимикати. Не знав чи буде. Хвилювався. Коли ситуація змінилася — вирішив почати», — згадує Володимир Дрига.

Чоловік каже, що розумів усі ризики, але вирішив втілити свою давню мрію. На початку 90 мав справу з тепличним господарством.

«Це була мрія 30 років. Вирішив попробувати, шо получиться.Почали в перших числах вересня робити теплицю. За 4 місяці зробили. Запустилися 1 березня. Перший врожай зібрали вчора, тільки почалося, поки задоволені, надіємося, що піде реалізація», — каже Володимир.

Володимир не приховує, що є проблема зі збутом. Про його господарство поки мало хто знає. Намагається заявити про себе через соцмережі. Вірить, що попри війну у нього все вийде. Чого бажає й іншим, хто у непростий для кархїни час не сидить склавши руки.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.