Громада на Полтавщині усучаснює поводження з побутовими відходами

Проект USAID «ГОВЕРЛА» передав 55 контейнерів для піску і піщано-сольової суміші і 8 контейнерів для збору твердих побутових відходів Лубенській громаді на Полтавщині. 

Найближчим часом громада отримає від Проекту ще 42 контейнери для твердих побутових відходів та 55 контейнерів для сортування пластику, повідомляє Децентралізація.

«Підтримка Проекту USAID «ГОВЕРЛА» щодо покращення благоустрою та вдосконалення системи збору твердих побутових відходів є надзвичайно актуальною для Лубенської громади. Крім того, отримані контейнери для піску та піщано-сольової суміші дозволять працівникам комунальних служб забезпечувати належний стан тротуарів, а сипуча суміш, яка зберігатиметься у них, не шкодитиме довкіллю», — зазначив Олександр Грицаєнко, Голова Лубенської громади

У своїй діяльності Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» застосовує індивідуальний підхід до співпраці з кожною громадою-партнеркою. Це дозволяє надавати саме ту підтримку, яку громади найбільше потребують.

«У рамках співпраці з Лубенською громадою, питання благоустрою та вдосконалення системи збору твердих побутових відходів було визначено пріоритетом. Тож, Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» допоміг територіальній громаді забезпечити комфортні умови та сервіси для жителів громади, включаючи внутрішньо переміщених осіб», — зазначила Наталія Гнидюк, заступниця керівника Проекту USAID «ГОВЕРЛА».

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.