Громадам допомагатимуть експерти з міського садівництва

Проект SURGe шукає експерта з розвитку громад, який відповідатиме за впровадження ініціатив у пілотних міських громадах, включаючи оцінку потреб громад та сімей у матеріалах для посадки, вирощування, збирання та обробки, потреби в навчанні щодо ефективного садівництва, розвитку, впровадження та оцінку муніципальних планів продовольчої безпеки, збір інформації щодо передового досвіду та прикладів заходів з продовольчої безпеки, розробка інструментів, необхідних для підвищення продовольчої безпеки в міських громадах, підготовка та проведення заходів з розбудови потенціалу.

Про це інформує проект Сади Перемоги на офіційній Facebook-сторінці.

«Якщо ви знаєте все про городництво у міських громадах або ж ви гуру городництва та знаєте все про вирощування овочів, маєте крутий досвід взаємодії з громадами, — вам точно до нас! Ми шукаємо експертів, які пліч-о-пліч з нами в тилу рухатимуть країну до перемоги», — повідомили організатори. 

Подати заявки на вакансію можна:

Щоб подолати ризики продовольчої безпеки для громадян України, SURGe запустила ініціативу Food Security (Сади Перемоги), щоб заохотити українців взяти питання продовольчої безпеки у власні руки та виробляти їжу для себе, своїх сімей та громад. 

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.