Фермери можуть додатково заробити на вирощуванні насіння соняшника

Компанія «Євросем» пропонує фермерам програму спільного вирощування соняшника, яка дає змогу отримати з гектара соняшнику від 20% до 50% додаткової маржинальності, порівняно зі стандартними показниками.

Про це повідомляє Kurkul.com.

Фахівці компанії «Євросем» займаються реалізацією насіння самостійно. При цьому компанія ділиться технологією та гарантує агрономічний супровід. 

«Ми запрошуємо до співпраці фермерів, які готові розпочати свій шлях в насінництві та непогано заробити. В той час, коли більшість культур мінусові, насінництво може перекрити діру в бюджеті», — зазначив Дмитро Шацман, співзасновник компанії.

Суть співпраці у тому, що фермери підписують однорічну угоду, за якою зобовʼязані виділити поле під ділянку гібридизації соняшнику. 

Зі свого боку «Євросем»:

  • Надає безоплатно насіння батьківських форм
  • Забезпечує повним комплексом агрохімії на дану ділянку
  • Проводить повний агрономічний супровід від посіву до збирання
  • Гарантовано викуповує весь об’єм вирощеної продукції

«Фермер повинен просто підготувати ділянку, мати чи орендувати техніку для посіву та обробки, зібрати врожай і відвантажити нам, а все інше: сушка, доробка, калібрування, фасування, продаж — це клопіт фахівців Євросем», — ідеться в умовах договру. 

Зазначається, для ділянок гібридизації підходить поле, на якому 3 роки не вирощували соняшник. Попередником не може бути ріпак чи соя, тому що у них є спільні хвороби. Оптимальні попередники — це зернові колосові або кукурудза.

Для своїх партнерів компанія виплачує аванс навесні та влітку. Крім цього, в рамках співпраці, можна прокредитувати купівлю насіння власного виробництва на товарні посіви господарства.

Дізнатися деталі про співпрацю в області ділянок гібридизації можна за номером телефону: 098 440 09 90.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.