На Житомирщині екоферма допомагає переселенцям

Фермерське господарство «Садиба «Бабина Лоза», що на Житомирщині, в умовах війни продовжує роботу та допомагає вимушеним переселенцям.

З початком війни гостинний двір дав прихисток жінкам із дітьми, які рятувалися від артобстрілів та бомбардувань.

Про це пише Житомирська ОДА.

Власниця ферми Ірина Хаценко розповідає, що на сьогоднішній день тут утримують корови, кози, гуси, є навіть ослик. Вироблена тут молочна продукція має свій бренд і постачається у відомі мережі магазинів та ресторанів столиці.

«На території фермерського господарства нещодавно відкрив свої двері гостинний двір «Бабина лоза». Тут можна відпочити всією родиною, посмакувати домашніми стравами із традиційної української печі, випити запашної кави з козиним молоком, а також ознайомитися з процесом виготовлення домашнього сиру», — ідеться у повідомленні.

Окрім екоресторану, в садибі відкрито картинну галерею сучасних українських художників. А найближчим часом планується відкриття і камерного концертного залу, який також можна буде використовувати як зал для конференцій.

«Все це створює неповторну атмосферу, аби гості садиби отримували максимум позитивних емоцій, що вкрай важливо в умовах війни», — зазначають у пресслужбі ОВА.

На сьогодні у фермерському господарстві «Бабина лоза», окрім Ірини, працює ще три людини.

Читайте також:

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.