Підприємиці можуть отримати грант для відновлення бізнесу

В Україні запускається грантовий проект, який має на меті підтримати фінансово жінок-підприємців. Обсяг фонду розрахований на 15 малих та середніх приватних бізнесів. Загальний фонд підтримки складає 1 503 750 грн.

Кошти призначені для створення або відновлення, розширення, а також релокації підприємства, повідомляє видання Payspace.

Повідомляється, що грант надасть ГО «Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі» за підтримки міжнародної програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

«Сума індивідуальної допомоги жінкам-підприємцям залежатиме від мети запропонованого ними бізнес-проекту, а також від показників його ефективності», — ідеться у повідомленні.

Пріоритетними напрямками бізнесу, які можуть отримати фінпідтримку, є:

  • забезпечення безперебійної діяльності (транспортування, наявність сировини, обладнання)
  • вихід бізнесу на іноземні ринки (консультація експертів, сертифікація)
  • маркетингова підтримка (просування у соціальних мережах та на міжнародних торгових майданчиках);
  • надання допомоги з релокацією у безпечні райони.

Зазначається, прийом заявок триватиме з 24 травня до 5 червня, а остаточне оголошення результатів на здобуття гранту відбудеться 07 червня 2022 року. Взяти участь в акції може кожна жінка, яка розвиває або тільки-но починає свій бізнес, або керує сімейним підприємством. Для участі слід зазначити особисті дані та особливості підприємницької діяльності.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.