ФАО планує закупити насіння овочів для селян

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) оголошує тендер на закупівлю адаптованих до місцевих умов сортів насіння 12 овочів у вигляді наборів.

Мета закупівлі — підтримка незахищених домогосподарств у сільській місцевості дев’яти областей України.

Про це повідомляє Growhow.in.ua.

«Програма спрямована на підтримку понад 50 тис. домогосподарств у Чернігівській, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Херсонській, Миколаївській, Одеській, Сумській та Запорізькій областях. Ця діяльність є частиною програми реагування ФАО на 2023 рік, яка спрямована на підтримку найбільш постраждалих сільських домогосподарств для задоволення потреб їхніх сімей у продуктах харчування та продовольстві», — уточнили у ФАО.

Для цього тендеру зацікавленим постачальникам пропонується надати повні або часткові пропозиції. Кожен набір для виробництва овочів повинен включати: капуста (5 г); редька (20 г); баклажан (1 г); цибуля (4 г); буряк (40 г); помідор (5 г); огірок (5 г); кабачок (2 г); морква (20 г); перець (1 г); петрушка (2 г); солодка кукурудза (15 г).

Перевага надаватиметься пропозиціям, поданим на всю кількість сортів насіння, упакованих у набори, з доставкою до основного терміну 15 лютого. Однак часткові пропозиції (як різновиди, так і кількості), у формі комплекту чи ні, будуть розглянуті.

Щоб взяти участь у тендері, постачальникам пропонується подати заявку через Глобальний ринок ООН www.ungm.org, обравши тендер: Закупівля насіння овочів у комплектах для України.

Кінцева дата та час подання — 23 січня 2023 року о 13:00 (за київським часом).

Постачальники повинні бути зареєстровані.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.