Feodal допоможе розмінувати поля на Київщині

На Київщині розпочнеться перший етап гуманітарного розмінування полів в рамках проекту компанії Feodal — Military.feodal.online.

Про це повідомляє Kurkul.com.

Під час онлайн зустрічі, організованою UNDP Ukraine / ПРООН в Україні під егідою ООН, разом з ГО «Асоціація саперів України» Андрій Дем'янович представив  проект-сервіс по розмінуванню полів фермерів — military.feodal.online.

«Компанія Feodal оголосила про початок першого етапу розмінування, який включає нетехнічне обстеження полів. Стартувати планують в кінці квітня та почнуть з полів Київської області», — ідеться у повідомленні. 

У ході презентації компанія Feodal поділилася деталями щодо процесу збору, верифікації та юрисдикції інформації в сервісі для розмінування полів military.feodal.online, а також обговорила подальші дії  у сфері розмінування. 

Раніше Zemliak.com повідомляв, що FEODAL.online у співпраці з ДСНС та ЗСУ запусти проект military.feodal.online, який допоможе кожному аграрію оперативно реагувати на небезпеку в полі і усувати її. Заявку можна залишити тут: https://military.feodal.online/dashboard/.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.