На Запоріжжі розробляють сільський туризм

Відділ туризму та курортів Запорізької ОДА долучився до обговорення питання диверсифікації сільської економіки та популяризації сільського туризму.

Про це повідомляє Запорізька ОДА.

Обговорення теми відбулося за підтримки Естонського центру міжнародного розвитку, Талліннського університету, Естонської асоціації сільського туризму та Громадських організацій «Спілка зеленого сільського туризму України» й «Спілка зеленого сільського туризму України». 

«Розвиток сільського туризму — це і підтримка бюджету, і спосіб відновлення поселень, які постраждали внаслідок збройної агресії. Крім цього, це чудова можливість для створення місць психоемоційної реабілітації цивільного населення та військових завдяки багатим лікувально-рекреаційним ресурсам сільської місцевості та використання різних видів трудотерапії (гончарство і ліплення з глини, садівництво), аероапітерапії (сон на вуликах), природотерапії», — зазначають представники Відділу.

Проведений захід допоміг налагодити спільний діалог між  представниками бізнесу, закладів вищої освіти, органів державної влади та місцевого самоврядування й громадськості для подальшого розвитку сільського туризму у Запорізькій області.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.