Andre TAN створив колекцію одягу з курячого пуху та пір'я

Відомий український дизайнер Andre TAN спільно з брендом Наша Ряба створили лімітовану колекцію жіночого одягу під назвою ICARIA для фешн-лінійки Atelier.

В своїй роботі Andre TAN використав перероблені тканини, а також має прозорі елементи, всередині яких є пух та використовується перо від бренду Наша Ряба. Головний колір колекції — білий та синій, як символи моря та неба.

Про це повідомляє Факти.

Колекція розроблена з ініціативи бренду Наша Ряба, яким володіє МХП.  Основною метою колаборації є привернення уваги до питань переробки відходів, що є важливим завданням для всіх виробничих галузей, а також невід'ємною частиною роботи будь-якого відповідального бізнесу.

«З 2021 року МХП став членом Глобального договору ООН. Ми впроваджуємо практики для сталого розвитку нашої компанії та територій, де ми ведемо свою діяльність. Для нашої компанії важливо, щоб однодумців ставало більше. Тому ми вирішили запропонувати Andre зробити спільну колаборацію з нашим брендом Наша Ряба, оскільки ми у МХП та Andre у своєму бізнесі дуже чітко розуміємо, що питання відповідальності бізнесу сьогодні дуже актуальне», — прокоментував Олексій Безуглий, директор департаменту маркетингу МХП.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.