В селищі на Київщині запрацює ветеранський хаб

У Макарівській громаді на Київщині з'явиться ветеранський хаб, який вже починають облаштовувати у приміщенні Будинку культури.

Про це повідомив Вадим Токар, Макарівський голова громади.

На останній сесії Макарівської селищної ради було виділено кошти в сумі 900 тис. грн на поточний ремонт частини приміщення Будинку культури, де буде облаштовано ветеранський хаб. 

«Найближчим часом в системі Prozorro оголосять відповідний тендер. У Макарівській громаді, окрім того, продовжується пошук джерел фінансування для будівництва реабілітаційно-спортивного комплексу, який поєднає в собі можливість проходження ветеранами повноцінної фізичної та психологічної реабілітації, а також заняття різними видами спорту для всіх, хто бажає», — повідомив Вадим Токар.

Ветеранський простір в умовах сьогодення вкрай необхідний для підтримки воїнів, які повертаються додому. Сюди військовослужбовці та ветерани зможуть звернутися за допомогою, консультацією чи порадою, або ж просто завітати, щоб поспілкуватися та обмінятись спогадами. Допомога військовим, ветеранам та членам їх сімей має бути пріоритетом у кожній громаді.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.