В Івано-Франківську через скарги вірян зняли з прокату фільм

В Івано-Франківську громадська органіація виступила проти показу фільму в кінотеатрах, який на їхню думку ображав релігійні почуття віруючих людей міста і пропагує сатанізм, який сам по собі є деструктивним.

Пише про це Depo.ua

У свою чергу кінотеатр звернувся до дистриб'ютора стрічки з проханням зняти «Демонік» з прокату та замінити на два сеанси фільму

«Ми, представники християнських та громадських організацій Івано-Франківська, просимо вас зняти з прокату фільм «Демонік».Продовження показу може обурити громадськість міста і створити негативний імідж кінотеатру, що, в свою чергу, негативно вплине на кінокультуру в місті», — йдеться у зверненні громадської організації.

Після цього кінотеатр звернувся до дистриб'ютора стрічки з проханням зняти з прокату «Демонік» та замінити на два сеанси іншого фільму.

«У терміновому порядку просимо зняти з прокату в нашому кінотеатрі фільм «Демонік» у зв'язку зі зверненням громадських і церковних організацій», — йдеться в заяві кінотеатру.

Інформацію про те, що фільм буде знятий з прокату в Івано-Франківську, також підтвердив і представник компанії кінопрокатника.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.