Найбільше село України перетворюється в хащі

На Запоріжжі найбільше село України Костянтинівка перетворюється в «джунглі».

Вулиці заросли бур'яном, кладовище засмічене і зовсім не видно могилок, через зарослі трави важко розгледіти будинки.

Про це повідомило видання РІА Мелітопіль.

Центральна вулиця Костянтинівки — вул. Дорожня — в районі старих кіосків, яка служить транзитною дорогою виглядає засміченою та занедбаною. Через неї їдуть туристи до моря в Донецькому напрямку.

«На жаль, заросло травою і завалено горами сміття і сільське кладовище. Але ж на КП «Костянтинівське», яким керують родичі голови сільради Тетяни Горбань, виділяється значна сума коштів на благоустрій: і такі роботи, як прибирання сміття, покіс трави теж до них відносяться»,  — каже одна з мешканок села.

Фактично центр Костянтинівки — колишня вулиця Леніна, де клуб нагадує будівлю післявоєнних часів після бомбардування.

На претензії місцевих жителів у Тетяни Горбань один відповідь — їй заважають депутати.

« Був у Костянтинівці на кладовищі їздили з мамою до батька на могилу — прибрати і навести порядок. Сказати, що від кладовища у мене був шок — значить нічого не сказати. Воно перетворилося в джунглі. Амброзія в такій кількості, що навіть якщо у кого немає алергії — вони її там зароблять. Я не кажу вже про всяку отруйної живності, яка облюбувала ці джунглі»,  — поділився житель громади. 

Проїхавшись по Костянтинівці — все зарозше, занедбане. Таке відчуття, що або війна або смерч пройшов через село. Такою Костянтинівка ніколи не була. Ніхто не знає чому це сталося — йде протистояння Горбань-депутати. 

Все б нічого, але листи-обурення про розруху в Костянтинівці вже почали надходити навіть в Мелітополь. І городяни частково бачать провину в цьому мелітопольських депутатів, які обиралися до сільради і не можуть впоратися з примхами керівника-самодура.

Тутешні мешканці зазначають, тепер у Мелітопольського району нова «родзинка» — найбільше, але саме загиджене село в Україні.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.