На Чернігівщині дикий кабан спричинив ДТП

На Чернігівщині в наслідок ДТП через дикого кабана постраждали двоє пасажирів мопеду. Дике порося, вагою до 30 кг, вирішило сягонути з поля до лісу саме в той час, коли по дорозі рухався мопед «JBWCO». 

Повідомляють Сусіди.City. 

Глибокої ночі 15-річний житель Рейментарівки підвозив додому в с. Савинки 17-річну дівчину.

Савинківський староста Віктор Лісений розповів, що обоє вони з їхньої школи: хлопець закінчив 9 клас, а дівчина 11-й.

«Цей випадок — трагічний збіг обставин. Погано, що узбіччя доріг не розчищені від рослинності. Якби видимість була кращою, водій мопеда зміг би раніше побачити тварину. І, можливо, таких важких наслідків удалося уникнути», — каже Віктор Лісений.

Їхали молоді люди по автошляху між Бурківкою та Савинками. По один бік дороги там картопляне поле, а по інший — ліс. 

Мопед перекинувся, водій і пасажирка отримали тілесні ушкодження. У хлопця не було з собою мобільного телефону, а в дівчини — розрядився. Покликати когось на допомогу відразу не змогли. Тому постраждалі якось дісталися Бурківки, де й пересиділи, поки розвидняється. Стан дівчини погіршувався. Хлопець вирушив до Рейментарівки по допомогу, розбудив товариша. 

Згодом швидка доставила пасажирку у важкому стані в Корюківську ЦРЛ. За деякий час хлопчина приїхав її провідати, і йому стало зле. Лікарі вмовили постраждалого обстежитися, але від госпіталізації він відмовився. 

Постраждалу дівчину відразу помістили в реанімацію, а згодом перевели до неврології. Дівчина мешкає з бабусею та дядею.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.