Жителі села Зміїнець скаржаться на забудовника

Мешканці села Зміїнець, що на Волині, нарікають, що забудовник, який зводить багатоквартирні будинки, здійснюючи доставку будівельних матеріалів вантажівками, руйнує дорожнє покриття.

Про це пише видання Волинські новини.

«Цей процес супроводжується систематичними доставками будівельних матеріалів вантажними автомобілями, які рухаються вулицею, що має щебеневе покриття та м’яку ґрунтову основу. Ці автомобілі руйнують дорогу. Ця дорога неодноразового ремонтувалася. Жителі занепокоєні руйнуванням дороги й просять вирішити цю проблему, щоби не допустити повного руйнування дороги та зобов’язати забудовника відновити пошкоджені ділянки», — сказала Алла Жупанюк, депутат.

Також Алла Жупанюк повідомила, що на вулиці Шкільній у селі Зміїнець ПрАТ «Луцьксантехмонтаж» проводить будівництво житлового комплексу багатоквартирних будинків.

Депутатка додала, що до неї також неодноразово зверталися мешканці вулиці Журавлина у Зміїнці з проблемою руйнування дорожнього покриття, що регулярно підтоплюється.

«Нині дорога більше нагадує канали Венеції. Жителі цієї вулиці власними коштами будували та ремонтували дорогу, а також багаторазово зверталися до Луцької міської ради. Прошу відповідні структури міськради звернути увагу на цю проблему», — зазначила Алла Жупанюк.

Водночас вона висловила прохання на території населених пунктів громади облаштувати ділянки для збору сухих відходів (зрізаних гілок, листя тощо).

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.