На Сумщині в селі відкрилась нова поліцейська станція

У селі Підліснівка, що у Сумському районі, відкрилася нова поліцейська станція, обслуговуватиме вона 18 сіл, в яких проживає більше 11,6 тис людей. 

Про це повідомляє Поліція Сумської області.

«Новими поліцейськими офіцерами громади стали 2 капітани поліції, з вищою освітою і понад десятилітній досвід роботи у правоохоронних органах, обидва пройшли конкурсний відбір та закінчили навчання і отримали відповідні сертифікати», — ідеться у повідомленні. 

Приміщення поліцейської станції світле, тепле і затишне, та обладнане всім необхідним для роботи правоохоронців. Аби представлені сьогодні громаді поліцейські могли  оперативніше виїздити на виклики, начальник ГУНП в Сумській області Сергій Чиж передав їм в користування новенький службовий автомобіль, укомплектований всім необхідним.

По темі: У Миргородському районі відкрили три поліцейські станції.

«Це вже не перша поліцейська станція на території Сумської області, але перша на території Степанівської територіальної громади Сумського району.  Дуже приємно, що керівники територіальних громад допомагають у створенні таких поліцейських станцій, розуміючи важливість тісної співпраці органів місцевої влади та поліції», — говорить Сергій Чиж, начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області. 

Ще один службовий автомобіль для роботи отримав поліцейський офіцер громади з Чернеччинської ТГ Охтирського району. Ключі від ще одного службового  автомобіля вручив поліцейським  голова Степанівської ТГ Володимир Лукаш, відмітивши, що його, для якісної роботи правоохоронців придбано за кошти територіальної громади. 

Читайте також: Більше 80 громад отримали нові поліцейські автомобілі.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.