У Миргородському районі відкрили три поліцейські станції

Із 1 липня 2021 року нові поліцейські станції розпочали свою роботу у трьох населених пунктах Миргородського району — у селах Петрівці та Хомутець Миргородської міської громади, а також у Великих Сорочинцях Великосорочинської сільської тергромади.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Полтавщини.

«Три станції обслуговуватимуть близько 40 населених пунктів району, в яких мешкають понад 60 тисяч жителів. Наявність поліцейської станції у громаді — це зручність як для місцевих жителів, так і самого правоохоронця, який постійно на території та добре знає реальний стан справ у населених пунктах», — зазначив Роман Ніколаєнко, начальник управління превентивної діяльності поліції Полтавщини.

Села обслуговуватимуть три поліцейські офіцери громад. У селі Петрівці працюватиме капітан Олександр Диченко; у селі Хомутець — старший лейтенант Анатолій Веремчук, а порядок у Великих Сорочинцях підтримуватиме старший лейтенант Дмитро Богомаз.

Як повідомили в поліції Полтавщини, нині в регіоні вже працюють 20 поліцейських станцій, відкритих протягом менше ніж трьох років. На станціях є все необхідне для прийому громадян (зокрема, з дітьми), для опрацювання інформації та підтримання зв’язку з підрозділом поліції».

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.